Vilja UF

Vilja blir statsminister (Tre exemplar) + Frakt

Skönlitterär barnbok om demokrati.

Pris: 329 kr

Köp nu

Vilja blir statsminister (Två exemplar) + Frakt

Skönlitterär barnbok om demokrati.

Pris: 240 kr

Köp nu

Vilja blir statsminister + Frakt

Skönlitterär barnbok om demokrati.

Pris: 151 kr

Köp nu

Vilja blir statsminister

Skönlitterär barnbok om demokrati. 

Pris: 89 kr

Köp nu

Välkommen till Vilja UF!

Vi har, tillsammans med svensklärare och bibliotekarier, skrivit en skönlitterär barnbok om demokrati och det svenska valsystemet för att uppmärksamma demokratins viktiga roll samhället.

“Vilja blir Statsminister” handlar om åttaåriga Vilja som har en önskan om att någon gång bli statsminister.  Detta väcker många tankar och funderingar hos Vilja och klassen och hon bestämmer sig för att ta saken i egna händer. Hennes första mål är att bli klassens statsminister. Detta kommer att ske genom att Viljas klass kommer att hålla ett val där alla elever får möjlighet att ställa upp i valet om att bli framröstad till klassens statsminister.

Vår bok, "Vilja blir statsminister" passar utmärkt för nyfikna barn mellan 4 och 9 år. Boken är tryckt på det svanenmärkta tryckeriet Elvins Grafiska i Helsingborg och är i formatet A5 samt omfattar 32 sidor, inklusive omslag. Illustrationerna är gjorda av vår illustratör Lina Fredriksson.

Det finns möjlighet till leverans inom hela Sverige, var då noga med att välja alternativet där leveransen är inräknad i priset. Annars gäller upphämtning vid överenskommelse.

Mail: [email protected]

Instagram: viljauf

Facebook: ViljaUF