Brödbit UF

Brödbit UF erbjuder frasiga krutonger av rostat svinnbröd från lokala bagerier i Helsingborg. Ett hållbart alternativ för dig som matälskare och miljömedveten. 

Vi är det lilla företaget med den stora visionen. Vårt mål är att i grunden ändra vårt sätt att konsumera och minska matsvinnet. Säg hejdå till våra konkurrenters tråkiga alternativ och hej till Brödbits närproducerade krutonger och nytänkande driv. Hållbarhet och kvalitet i ett, två flugor i en smäll, en win-win utan svinn. 

Inte nog med det så är våra krutonger självklart även makalöst goda. Vi vill sätta en guldkant på din tillvaro och erbjuda krutonger som kan användas till både soppor och sallader, såväl som till snacks och efterrätter. Så varför inte unna dig själv och naturen något gott redan idag. Tillsammans gör vi skillnad, en förpackning krutonger i taget! 

Överlämningen av våra krutonger kan antingen ske på ProCivitas privata gymnasium i Helsingborg enligt överenskommelse eller på bestämd mötesplats i Helsingborg eller Ängelholm. 


Har du frågor och funderingar? Här hittar du oss:

Instagram: @brodbit.uf

Facebook: Brödbit UF

E-post: [email protected]