TÅJS UF

Playmobil krokodilbassäng

Nu kan du bli krokodilernas chef. Du kan ta hand om dem med de många tillbehören som medföljer och ha många roliga stunder med krokodilerna. Bassängen kan fyllas med vatten vilket gör att krokodilerna blir snälla!Leksaken kommer från Lukas som sa "Detta var en av mina roligaste leksaker för jag kunde fylla den med vatten"För att köpa denna leksak, gå in på https://www.tajs.se/product-page/playmobil-krokodilzoo

Pris: 179 kr

Köp nu

Playmobil affär

Pris: 289 kr

Köp nu

Smurf brudgum

Detta är en sann tv-värd! Smurfen är den som håller i showen och den som får alla att skratta!Leksaken kommer från Ellen som sa "Jag tycker detta är den finaste smurfen"

Pris: 29 kr

Köp nu

Smurf i kostym

En mycket stilig smurf! Han är en sann gentleman och har alltid den finaste kostymen!Leksaken kommer från Ellen som sa "Jag tycker hatten ser rolig ut, hihi"

Pris: 29 kr

Köp nu

Playmobil sälar

En pojke med två sälar som tar hand om varandra! För den som tycker sälar är söta finns det nästan ingen bättre leksak!Leksaken kommer från Lukas som sa "En av mina drömmar är att mata sälar"

Pris: 29 kr

Köp nu

Bilar

Supersnabba bilar som tar dig var du än vill!Leksaken kommer från Naomi som sa "Jag vill köra snabba bilar när jag blir stor"

Pris: 59 kr

Köp nu

“Sveriges Hållbaraste Leksaksaffär”

TÅJS är antagligen Sveriges hållbaraste leksaksaffär. Vi arbetar för att ge varje leksak en andra chans, ett nytt liv. TÅJS är ett alternativ till den traditionella leksaksaffären - som tar vara på de leksaker som redan finns. Vårt mål är att göra leksaksbranschen så givande som möjligt - för leken, och för miljön. Gå in på www.tajs.se NU för att se mer av vad vi säljer och köp dina leksaker, eller sälj dina gamla!

Hemsida: www.tajs.se
Email: [email protected]
Mobilnummer: 0723294414
Instagram & Facebook: @Tajsuf