ReTerry UF

Vitt frotté set av exklusiva handdukar (exkl frakt)

Lokalt sydd skjorta och shorts av vit frotté. Modellen är 160 och bär storlek S/M. Plaggen finns även tillgängliga i våra större modeller M/L.Pris EXKLUSIVE frakt! 

Pris: 369 kr

Köp nu

Vitt frotté set av exklusiva handdukar (inkl frakt)

Lokalt sydd skjorta och shorts av vit frotté. Modellen är 160 och bär storlek S/M. Plaggen finns även tillgängliga i våra större modeller M/L.Pris INKLUSIVE frakt. 

Pris: 425 kr

Köp nu

Vit frotté skjorta av exklusiva handdukar (inkl frakt)

Lokalt sydd skjorta av vit frotté. Modellen är 182 och bär storlek M/L. Skjortan finns även tillgänglig i vår mindre modell S/M.Pris inklusive frakt! 

Pris: 385 kr

Köp nu

Vit frotté skjorta av exklusiva handdukar (exkl frakt)

Lokalt sydd skjorta av vit frotté. Modellen är 182 och bär storlek M/L. Skjortan finns även tillgänglig i vår mindre modell S/M.Pris EXKLUSIVE frakt! 

Pris: 329 kr

Köp nu

Frotté kläder gjorda av handdukar från de allra finaste hotellen i Skåne med tillhörande sköljmedel.

ReTerry UF består av fem modeintresserade ungdomar som såg ett hål på marknaden där det inte fanns snygga frotté kläder som uppfyllde våra fyra krav;

  1. Hållbart producerade
  2. Snygga
  3. Exklusiv känsla
  4. Moderna

Vi hittade en process för att göra detta möjligt och samtidigt kunna hålla oss till marknadspriset på den enorma klädmarknaden, och det är det som gör att vi tror på vår idé. Detta tankesättet driver ReTerry UF framåt!

ReTerry UF erbjuder ett sortiment kläder av toppkvalitet från 100% återvunnen frotté från de finaste hotellen runt om i Skåne. Genom våra unisexkläder och med vårt unika miljövänliga sköljmedel, med doft av lavendel, skapar vi ett utbud gjort för alla.

Har du några frågor och funderingar? Kontakta oss!