Aurora UF Doftljus

Winter Wonderland

Våra fantastiska julljus finns nu ute även här. Med ett fint budskap, juldesignad etikett och en fantastisk doft framhäver ljuset den julkänslan vi alla vill åstadkomma i dessa tider. En perfekt julklapp för en kompis, familjemedlem eller dig själv. Köp här!

Pris: 129 kr

Köp nu

Stu(dying)

Ett ljus som är väsentligt i din studierutin, den ljuva doften av rosmarin är noga utvald för att öka din koncentrationsförmåga och minnesupptagning. Köp din nya study-buddy nu!

Pris: 129 kr

Köp nu

Sunday Reset

För söndagens rutiner med en anpassad doft av citrus för att friska upp din dag. Sunday Reset är ljuset för dig som vill ha allt fixat inför en bra vecka med hjälp av en noggrann "att göra" lista skriven på ljuset eller för dig som vill fylla på energin genom att spendera hela dagen i sängen. Köp här!

Pris: 129 kr

Köp nu

Aurora the Original

Ett ljus för när man bara är. Doften av lavendel är lugnande och ett budskap med affirmationer får dig att finna sinnesro. Köp här! 

Pris: 129 kr

Köp nu

Egentillverkade doftljus av 100% återanvänt stearin för att lysa upp din vardag. Med talande budskap och unika designs erbjuder vi en svårslagen aura. Perfekt present eller när du vill unna dig något speciellt. Levererar endast till de som är bosatta i Helsingborg.

Kontakta oss!

Mail: [email protected]  

Instagram: @ufaurora  

TikTok: @aurorauf