Lucem UF

Bivaxdoppade tändkottar - 2 förpackningar

Två förpackningar med bivaxdoppade tändkottar som gör antändningen av ved i eldstäder mer effektiv, hälsosam och miljövänlig. Varje förpackning innehåller 15 stycken tändkottar och det krävs endast en per brasa. 

Pris: 118 100 kr

Köp nu

Bivaxdoppade tändkottar - 1 förpackning

Bivaxdoppade tändkottar som gör antändningen av ved i eldstäder mer effektiv, hälsosam och miljövänlig. Varje förpackning innehåller 15 stycken tändkottar och det krävs endast en per brasa.

Pris: 59 kr

Köp nu

Välkommen till Lucem UF!

Lucem UF erbjuder tändkottar som en alternativ braständare som är mer effektiv, hälsosam och miljövänlig än befintliga braständare på marknaden. Våra tändkottar består av tallkottar från lokala skogar som är torkade i ugn, inlindade i ett miljövänligt repsnöre och slutligen doppade i smält bivax från lokala biodlare. Vår produkt är alltså helt naturlig och innehåller varken paraffin eller andra kemiska ämnen. En förpackning med våra tändkottar innehåller 15 stycken i varje och är den  perfekta gå-bort-presenten såväl som en inredningsdetalj i hemmet som bidrar med en myskänsla samtidigt som brasan tänds på ett unikt och effektivt sätt. 


Leveransalternativ:

Lucem UF erbjuder hemleverans inom Malmö, Staffanstorp och Höllviken samt upphämtning på Procivitas Privata Gymnasium i Malmö på Citadellsvägen 9. Leverans sker enligt överenskommelse. 

Vid frågor är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss på följande sätt:

E-post - [email protected]

Instagram - lucem.uf

Facebook - LucemUF