EkoTell – Delägare

kr2,500.00

Bli delägare i ett EkoTell! Marknadsföringspaket + insektshotell med en inkorporerad berättelse, kopplad till er och 1 till företag. 

  Ask a Question

Beskrivning

Är ni ett lite mindre företag, som ändå vill vara med i matchen? Då är vårt marknadsföringspaket “EkoTell – Delägare” perfekt för er! Vi finns till för både stora som små. 


I tjänsten ingår:

  • 1 insektshotell som är utformat för att specifika hotade insekter ska kunna bo och äta. Men som även är utformat med era loggor, ett roligt utseende, miniatyrmöbler, en historia kopplad till era företag & en qr-kod. Allt detta för att skapa en attraktion och ett koncept som utomstående kan ta del av.

  • Material som erhålls till både våra och era marknadsföringskanaler.

  • En unik berättelse kring ert hotell kopplat till era arbete som utomstående lätt kan ta del av genom en qr-kod på hotellen. 

  • Underhåll av hotellen fram tills Juni 2022 (Det ska understrykas att insektshotellen i sig inte behöver underhållas, utan att vi enbart underhåller dessa i mån för att undvika skadegörelse samt av rengöringsskäl).


Info kring insektshotellet: 

Insektshotellen är snickrade lokalt i Munka-Ljungby med spillträ, för att vi ska kunna ha koll på hela tillverkningsprocessen. Sedan är de utformade på olika sätt för att passa in på olika områden, som har olika hotade insekter. På mellanplanet använder vi oss av miniatyrmöbler för att koppla ihop en historia till hotellet, sedan sitter 2 loggor i mitten av detta planet. Qr-koden är placerad på taket då vi vill att denna ska vara synlig för äldre, då detta trots allt är kundgruppen som alla företag är ute efter, oavsett om man säljer leksaker eller bilar. Insektshotellet är 50x40x15 cm stort och kan sättas upp på både träd genom att spikas upp (varmförzinkad spik då detta inte skadar träden), men vi är öppna för andra konstellationer vid konversation. Insektshotellet sitter 1-1,5 m från marken då insekter trivs bäst och då den höjden är väldigt passande för exempelvis barnfamiljer.  


Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”EkoTell – Delägare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

General Enquiries

There are no enquiries yet.